Майстерня копчених делікатесів

Копчена ковбаса – смачний делікатес, а якщо вона приготована чудовими фахівцями в майстерні ручним способом, за оригінальним рецептом, та ще й в Карпатських горах, де на високогір’ї паслися вівці – то ця ковбаса по праву займає лідируюче місце серед екологічно чистих продуктів. У неї бездоганний смак та приємний аромат. Вона здатна ідеально прикрасити святковий стіл, надати будь-якій страві особливу родзинку. І заслуговує на увагу завдяки своїм смаковим властивостям, а також тривалим терміном зберігання.

Копчену ковбасу застосовують в кулінарії для багатьох страв: солянки, борщу, супів, піци, салатів, бутербродів і т. д. Не дивлячись на те, що така ковбаса є вже готовим до вживання продуктом, її також смажать, тушкують, варять та запікають. Іноді копченою ковбасою начиняють тарталетки, пиріжки, тістечка з листкового тіста та багато інших виробів, приготованих з тіста. В угорській, закарпатській кухнях даний продукт є обов’язковою складовою гуляша та бограча. В Угорщині таку ковбасу прийнято використовувати для створення фаршированих кулінарних шедеврів. Окрім цього, копчена ковбаса є чудовою самостійною закускою, тому її часто подають до столу у вигляді нарізки. Акуратно нарізана – вона дуже гарна та апетитна.

Можна та потрібно говорити про користь копченої ковбаси для здоров’я. У складі цього неймовірно смачного делікатесу присутні білки та жири, а також деякі вітаміни (групи В і РР) та безліч різних мінералів (йод, залізо, магній, калій, фосфор і т. д.). Завдяки багатому хімічному складу даний продукт дуже корисний для людини, позитивно впливає на функціонування головного мозку та нервової системи. Науково доведено, що вітамін В2, що міститься в копченій ковбасі, бере участь в обмінних процесах та позитивно позначається на органах зору.

Переконайтеся самі. Не відмовте собі в задоволенні. Інтернет-магазин LuxBox до Ваших послуг.